avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere Rol Fiscal dupa cumpararea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere Rol Fiscal dupa cumpararea unui teren

Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de Rol Fiscal sau poate sa faca si o cerere prin posta in acest sens catre respectiva Primarie ? Exista un formular tip pt schimbarea de Rol Fiscal,unde-l pot gasi...eventual sa-mi spuneti si CE ACTE trebuie la deschiderea acestui Rol ? Va multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2007
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 01:14, 9 Octombrie 2007
Sectorul 2 nu are precedent in nici o problema. Actul e autentificat in Ro? Aveti solutia de a depune actele la sediul central in Chiristigiilor si asteptati un raspuns oficial prin care se justifica refuzul deschiderii rolului fiscal. De raspunsuri , inca se mai ocupa. Verificati sa nu fie o problema cu terenul. Daca acesta are o situatie litigioasa , degeaba au cumparat constructia , atata vreme cat proprietarul terenului nu este de acord cu acea constructie[...]. E o ipoteza. La fel de bine, poate fi invocat oricare alt motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal dani1971 dani1971 Am inceput constructia unei case pe care nu am reusit sa o termin. Am amenajat doua camere in care m-am mutat. Este obligatorie in acest caz deschiderea ... (vezi toată discuția)
Deschidere rol fiscal Deltaco2009 Deltaco2009 Daca ma poate ajuta cineva, care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui rol fiscal pentru o casa nou construita? (vezi toată discuția)
Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)