avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BO "litigiu la dreptul de propietate"
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BO "litigiu la dreptul de propietate"

Avem un Bo refuzat de banca cu mentiunea " litigiu la dreptul de proprietate ". Imi poate explica, va rog , cineva ce anume inseamna asta si ce implicatii sunt
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 10:54, 17 August 2007
Se poate mai multe informatii ?Cine a emis BO si care sunt relatiile dintre voi si emitent? Se poate ca respectivul cont sa fie blocat intr un litigiu judiciar si sa nu poata fi onorat BO din aceasta cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin girat, refuzat la plata oana_i oana_i Buna ziua! Am urmatoarea speta: sc A emite catre sc B un Bilet la Ordin scadent la data de 25.09.2008, sc B girează acest BO lui SC C, iar aceasta il ... (vezi toată discuția)
Motivare refuz bo juridic dana juridic dana Sunt in posesia unui BO girat pe care l-am introdus la banca spre decontare si care a fost refuzat la plata, pe langa lipsa totala de disponibil, si pentru ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)