avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma, Administrator in cadrul altei societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma, Administrator in cadrul altei societati

Are cineva experienta in cazul incheierii unui contract de consultanta in management,prin care firma de consultanata se substituie administratorului firmei? Care sunt conditiile contractului?Ce conditii trebuie sa indeplineasca firma de consultanta in management,trebie sa aiba neaparat angajati in domeniul de activitate al firmei administrate?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 14:21, 2 Septembrie 2007
Parerea mea e ca in cauza ar trebui sa vorbim despre un contract de administrare / management, nu doar de o simpla consultanta in domeniu managerial.
In acest tip de contract o firma de management ar trebui sa si delege o persoana fizica ce va indeplini conditiile de admin la societatea contractanta. E in interesul firmei care urmeaza a fi administrata in acest mod ca persona fizica desemnata de firma de consultanta sa aiba cunostintele si experienta necesara unui asemenea post.
Trebuiesc prevazute cat se poate de clar drepturile si obligatii partilor, dar mai ales indicii de performanta - parametrii in functie de care se stabileste si valoarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu pot fi administrator la firma mea? feldi feldi Buna ziua, as dori niste informatii va rog frumos, sunt la inceput de drum si am demarat planul de a infiinta o societate comerciala, ar fi foarte multe de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca, sau contract de administrare? marian27 marian27 Buna ziua! In ce conditii se poate face angajarea unei persoane intr-o societate comerciala ca administrator avand functie de director? Cum ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Caen firma de consultanta juridica ioanamartis ioanamartis Buna dimineata. Referitor la infiintarea unei firme de consultanta juridica, cum se procedeaza? M-am uitat in codul CAEN 7022 \" Axctivitati de consultanta si ... (vezi toată discuția)