avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionare in judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionare in judecata

Doresc sa actionez in instanta Casa de asigurari de sanatate intrucat de aproape 1 an nu aproba virarea sumelor pentru concediile medicale si e vorba deja de bani foarte multi.X-(
Ce fel de actiune imi recomandati sa fac?:) Care e legislatia pe care ar trebuii sa o studiez? Se platesc taxe de timbru in aceasta situatie?
Multumesc anticipat pentru ajutor!:D
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
ContSters154162, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters154162 , utilizator 16:38, 21 Iulie 2010
actiune dr civil pe obligatia de a face ;
de studiat obligatiile;
10 lei taxa de timbru;
Deci ma judec cu Casa de Asigurari in civil si nu in contencios administrativ?
Spune-ti-mi va rog, unde gasesc in legislatie obligatia Casei Judetene de Asigurari de a plati indemnizatiile sociale suportate de la bugetul de stat? Aceasta prevedere exista in mod cert dar nu gasesc textul legal... #-o
Va multumesc mult pt ajutorul acordat! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata prenatal Mari39472 Mari39472 Angajatorul nu vrea sa-mi plătească concediul medical și prenatalul pe motiv ca nu își permite , ca doamna contabila merge in reluare , ca de doi ani ei ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste medicalul? e dreptul meu! Ella94 Ella94 Buna seara. Sunt intr-o situatie destul de critica si am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. Am lucrat la magazinul \"1 minute\" care este o ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume platite in plus concedii medicale fata de obligatia lunara catre cnsas burceanu burceanu Va rog sa-mi spuneti daca exista in OG 158/2005 cu modificarile ulterioare referire la termenul in care se poate solicita, de catre angajatori, restituirea ... (vezi toată discuția)