avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitatea plangerii prealabile in situatia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitatea plangerii prealabile in situatia contestarii deciziei de eliberare din functia publica

Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla daca cineva a atacat decizia de eliberare din functia publica fara a formula plangere prealabila in conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 554/2004 si cele ale art. 106 din Legea nr. 188/1999? Partea adversa a invocat exceptia lipsei plangerii prealabile!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 21 Iulie 2010
In acest caz, tribunalul vazand dispozitiile art.7 din Legea 554/2004, va admite exceptia lipsei procedurii prealabile si va respinge actiunea ca inadmisibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea ca instanta sa respinga exceptia lipsei plangerii prealabile? georgetimur. georgetimur. Mentionez ca nu am formulat plangere prealabila si am atacat decizia de eliberare din functia publica direct la instanta. Este vreo posibilitate ca instanta ... (vezi toată discuția)
Plangerea prealabila in cazul eliberarii din functia publica georgetimur georgetimur va rog sa ma lamuriti si pe mine daca e obligatoriu ca instanta sa admita exceptia lipse plangerii prealabile invocate de partea adversa? instanta va ridica ... (vezi toată discuția)
Repunerea in termenul de a efectua plangerea prealabila mikka33 mikka33 Am atacat in instanta o decizie de eliberare din functia publica in data de 27 ianuarie 2010. Deoarece in cuprinsul deciziei atacate nu s-a aratat instanta la ... (vezi toată discuția)