avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Sunt angajata pe post de contabila.Vreau sa-mi dau demisia dar seful nu ma lasa sa plec. Ce pot sa fac, pentru ca nu mai vreau sa raman la firma?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:20, 21 Iulie 2010
Inregistrati cererea, notificati conducerea asupra deciziei dumneavoastra definitive, va indepliniti atributiile pe perioada preavizului legal si solicitati apoi inchiderea carnetului de munca si fisa de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire in functie in perioada preavizului!? Zandzibal Zandzibal Salut, Sunt in perioada de preaviz (15 zile) cand seful m-a numit Lichidator-ul firmei :O unde eram Administrator (o agentie mica, deschisa in alta ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Demisie - va rog sfat! whitespell whitespell Buna ziua! Am o mica mare problema si va rog sa ma sfatuiti . Lucrez intr-un SRL, am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu anexe de nonconcurenta ... (vezi toată discuția)