avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... racordare la teava de gaze fara acordul meu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

racordare la teava de gaze fara acordul meu

am tras gaze ,am spart strada m-am racordat .am rugat vecini si nu au dorit la vremea aia .dupa 5 ani firma de gaze a schimbat teava pe strada ,inclusiv racordul meu pe cheltuialaa lor.acum as dori sa stiu daca bransamentul a intrat in posesia firmei sau a ramas tot proprietatea mea care am platit si m-am racordat?vecina nu a mai avut nevoie de semnatura mea la vremea cand s-a racordat motivand ca firma a tras teava si nu e nevoie de semnatura mea.acum vrea alt vecin sa traga gaze si firma de gaze cere acordul unui vecin .imi puteti spune care e adevarul.multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
dragoiu bogdan alexandru, utilizator
Acestea se intampla la o asociatie de proprietari intr-un bloc de locuinte sau la case, vile ?
la casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava gaze dmitheone dmitheone Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze? alexterra alexterra Stau intr-o curte comuna cu 3 familii. Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), ... (vezi toată discuția)