dupa 26 ani de casnicie#-o sotia a dat de gustul aventurii germane,anuntand copii,majori,ca nu mai vine acasa,ramanand in Germania pentru a-i ajutaB-).Intentionez sa divortez,si va rog sa ma sfatuiti chiar daca sunt chichite judecatoresti,cum sa procedez sa ajung la desfacerea casniciei fara sa stie si ce pot face pentru pastrarea locuintei unde vin copii.Va multumesc
buna ziua .
eu va recomand sa nu faceti nici un abuz :"> si sa -i aduceti la cunostinta sotiei intentia dvs. de a divorta/
dansa isi poate angaja sau nu ulterior un avocat, daca doreste .
Doamnei Gabrielle Monique ii cer scuze pentru propria-mi greseala de a interpreta mesajul de bune intentii altfel decat a fost transmis.Mii de scuze, acum am recitit totul si mi-am dat seama de eroarea facuta.:">:sorry:
Divort
crissta38
Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Divort
niculinu
Buna seara,
Sunt casatorit si vreau sa divortez, problema e ca sotia mea a parasit domiciliul conjugal si acum locuieste in germania si refuza sa vina in ... (vezi toată discuția)
Divort
mdinga2003
Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)