avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Nantissement d un compte special bloque pour surete
Discuție deschisă în Traduceri

Nantissement d un compte special bloque pour surete

Buna seara,

Cum s-ar traduce mai bine tipul de contract de mai sus (in engleza este pledge - contract de gaj?). Va rog mult sa ma ajutati.

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 23:27, 18 August 2007
mot-a-mot= contract de gaj prin blocarea unui cont special afectat garantiei ( ex-anticreza). practic este un "gir bancar", din familia obligatiilor, o garantie bancara cu depozit pe termen prestabilit, depus intr-un cont special creat pentru garantarea obligatiei respective ( probabil un credit ).
Multumesc frumos,

Un weekend placut.

mot-a-mot= contract de gaj prin blocarea unui cont special afectat garantiei ( ex-anticreza). practic este un "gir bancar", din familia obligatiilor, o garantie bancara cu depozit pe termen prestabilit, depus intr-un cont special creat pentru garantarea obligatiei respective ( probabil un credit ).

bravo ma!!!!=D>...chiar nu ma asteptam sa mai citesc ceva interesant postat de tine!!! bravo!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul comercial de depozit alina87 alina87 am si eu o rugaminte ma poate indruma cineva sa imi poate da si mie spete despre contractul comercial de depozi in special am nevoie de spete care sa aiba ... (vezi toată discuția)
Garantie asupra unui imobil ContSters22096 ContSters22096 am o sc si am fost la cateva banci pentru contractarea unui credit; la cele mai multe mi s-a solicitat un imobil ca si garantie pt inscrierea unei ipotec;\'; ... (vezi toată discuția)
Credit cu gaj pe un garaj sub bloc CRIBDILEAN JEAN CRIBDILEAN JEAN As dori sa iau un credit pe un termen de 1 an si sa pun gaj un garaj su b bloc. Mentionez ca garajul este dotat cu aer conditiont ,este izolat cu polistiren pe ... (vezi toată discuția)