avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furnizorul aplica legea diferit si cand vrea?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furnizorul aplica legea diferit si cand vrea?

Buna ziua,
Avand in vedere aparitia Legii 161/2010, privind eliminarea posibilitatii introducerii clauzelor abuzive in contractele de telefonie, cablu si internet, as dori sa intreb o persoana specializata, daca legea este deja in vigoare, ceea ce reiese la prima citire, de ce nu pot renunta la un abonament de internet pentru Leptop la compania [EDITAT], impunandu mi si in acest moment sa platesc o taxa de reziliere de 50 de euro pentru cele 6 luni pana imi expira contractul?
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:38, 22 Iulie 2010
legea este in vigoare cu aplicabilit de la data publicarii, asta inseamna ca nu se aplica c in derulare. puteti face o cerere in just avand ca obiect clauzele abuzive din contractul dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand va rog sa nu mai identificati nume de societati, pe acest forum se discuta ideea, nu persoana.

In al doilea rand problema aceasta mai este discutata in alte topicuri, si pentru a nu dispara am sa inchid acest topic si am sa va rog sa continuati aici www.avocatnet.ro/content/for...

Legea e in vigoare de pe 22 iulie (3 zile de la publicare), se aplica contractelor in derulare, iar pentru denuntare NU este nevoie ca furnizorul sa fie de acord si nici sa ajungeti in instanta.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet drm24 drm24 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze ca va deranjez cu un subiect arhicunoscut si dezbatut pe forum dar as vrea un raspuns mai de actualitate. Asadar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie,internet corinapro corinapro Buna ziua!Am un abonament de telefonie+internet la zapp si am sunat azi sa reziliez contractul si mi-au raspuns ca trebuie sa platesc 150 euro taxa deoarece ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract abonament telefonie ContSters159316 ContSters159316 [b] stimati colegi, am urmatoarea situatie :\ persoana juridica are contract abonament cu firma de telefonie pentru un nr de 100 numere si dorim ... (vezi toată discuția)