avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere teren

buna ziua. stie cineva daca pentru inchirierea unei curti pe legea 112, de la primarie este nevoie de situatia juridica a terenului ,daca da de unde se scoate?
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 11:16, 22 Iulie 2010
pt un c de inchir nu este nevoie de acea sit jur, intrucat nu afecteaza dreptul de dispoz al prop-ului, este un simplu act de administrare al bunului respectiv
se poate scoate o CF unde se va vedea situatia acestui imob

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Conditie concesiune jon_ion jon_ion daca o curte este deja inchiriata, mai poate o terta persoana sa concesioneze o portiune din teren? am solicitat concesionarea unei portiuni pentru extindere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)