avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale citatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

citatie

Buna ziua,
Am primit o citatie pt.neachitarea unei facturi. Dupa primirea acesteia am efectuat plata.
Mai trebuie sa fac intampinare?
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 12:13, 28 Iulie 2010
PUteti sa depuneti, chiar prin registratura inainte de termenul fixat si sa atasati si copia chitantei prin care ati achitat factura , iar la termenul de judecata, actiunea va ramane fara obiect, probabil litigiul se stinge....
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Faceti o intampinare scurta, in care aratati ca ati achitat factura, depunand totodata si dovada in acest sens...daca nu sunt cerute si penalitati, actiunea se va respinge ca ramasa fara obiect.

avocat Radu Stan
~ Conținut șters la cerere ~
daca sunt cerute si penalitati actiunea continua pana la efectuarea platii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validarea popririi asupra tertului poprit, desi debitul este achitat. mihacireasa mihacireasa Asociatia de Proprietari este data in judecata de Aquaserv. S-a cerut in instanta de catre Aquaserv validarea popririi asupra mea (si a altor locatari) in ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna pentru o restanta la credit bancar cu actionare in judecata anakamelia anakamelia Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa-mi dati o mana de ajutor. Am primit citatie pentru un dosar de dauna in legatura cu o restanta la un ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de locatari canto canto Buna ziua, Asociatia de proprietari m-a dat in judecata pt neplata intretinerii in val. de 1200 lei. Primul termen il avem pe 1 noiembrie. Intre timp, eu am ... (vezi toată discuția)