Asociatia de Proprietari este data in judecata de Aquaserv. S-a cerut in instanta de catre Aquaserv validarea popririi asupra mea (si a altor locatari) in legatura cu niste debite comunicate de catre Asociatie (debite nejustificate dar nu vb despre asta ), debit pe care eu l-am achitat si totusi am primit citatie de la Judecatorie sa ma prezint pe 11 noiembrie pt ca se cere validarea popririi. Eu daca am achitat debitul, ce ar fi de facut ? Sa ma prezint pe 11 noiembrie cu chitanta ? Ce riscuri ma asteapta ?
Depuneti in cel mai scurt timp intampinare la dosarul cauzei in care aratati ca este neintemeiata plangerea si in probatoriu anexati copie dupa chitanta.In temeiul art.242 alin.2 C.Proc.civ.solicitati judecata in lipsa,si nu va prezentati la proces.
Acest debit care mi se imputa oricum nu este justificabil insa l-am achitat pt ca aveam nevoie neaparat de o stampila din partea asociatiei care mi-a pus conditia sa platesc, altfel nu-mi dadea acel acord (pt un sediu de firma). Eu am achitat desi suma este aberanta. Daca fac intampinarea si dovada achitarii debitului, ar fi bine, are vreun rost sa mai cer justificarea sumei asupra careia s-a cerut poprirea?