avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare donatie

in 2002 tatal meu a facut un act de donatie fratelui meu pentru o suprafata de teren. desi eram majora nu am fost chemata sa imi exprim acordul. au semnat doar tatal meu, mama mea si fratele beneficiar. parintii mei nu mai au alti copii in afara de mine si de el. as dori sa stiu daca actul este valid, si daca nu, cum il pot ataca? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:02, 22 Iulie 2010
...nici nu trebuia sa va cheme...atata timp cat parintii erau proprietari puteau face orice doreau cu bunul...la decesul lor puteti ataca actul daca acel bun a fost singurul lor bun si nu au mai avut si altceva de lasat in succesiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune corina_deea corina_deea buna ziua ma numesc mariasi doresc sa inteb ..mama mea sa recasatorit,a rez un baiat dup ani tata vit a murit nu am loc cu ei dar am av adresa la ei cid tata ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune alexandra_moise alexandra_moise doresc sa plec sa lucrez pentru doi ani in afara tarii. parintii mei sunt foarte in varsta, tata 72 cu dificultati de exprimare in urma unui accident cerebral, ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren iuganum iuganum Buna ziua! va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: mama este unic mostenitor in urma decesului tatalui. suntem 3 frati care am hotarat la succesiunea ... (vezi toată discuția)