avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Motive de recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Motive de recurs

am pierdut un proces datorita prost administrarii probelor, acum trebuie sa depun recursul, dar am auzit ca nu prea se accepta recursurile. e adevarat? sunt oarecum disperat de aceasta situatie si chiar am sanse ff mari sa castig
Buna ziua !
Permisul il depuneti in 15 zile de la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii , iar daca depuneti recursul in termen nu are cine sa nu-l accepte . Daca pierdeti si in recurs predati permisul la organele de politie .
nicolae_dana a scris:

daca hot e atacata cu recurs instanta de recurs rejudeca cauza.nu dispera!cere reaudierea martorilor sau reanalizarea inscrisurilor depuse

"Reaudierea martorilor" ????
In recurs????!!!??
#-o#-o
din cate stiu eu in recurs poti veni doar cu inscrisuri noi. sper sa nu ma insel
Potrivit art 34 al 2 " Hotararea judecatoreasca prin care s-a solutionat plangerea poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la sectia contencios administrativ a tribunalului. Motivarea recursului nu este obligatorie. Motivele de recurs pot fi sustinute si oral in fata instantei. Recursul suspenda executarea hotararii " si art 47 din OG 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor " Dispozitiile prezentei ordonante se completeaza cu dispozitiile Codului de procedura civila ", raportat la art 304^1 Cod Pr. Civ. , " Recursul declarat împotriva unei hotărâri care, potrivit legii, nu poate fi atacată cu apel nu este limitat la motivele de casare prevăzute în art. 304, instanţa putând să examineze cauza sub toate aspectele. "

Si da , potrivit , art 305 C.Pr.Civ. " În instanţa de recurs nu se pot produce probe noi, cu excepţia înscrisurilor, care pot fi depuse până la închiderea dezbaterilor. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face un recurs la o sentinta? stefania_cirja stefania_cirja As dori un sfat pentru ca nu am nici o idee cum se procedeaza. Am primit o amenda rutiera in valoare de 1000 ron si sunt sigura 100% ca am dreptate si am 3 ... (vezi toată discuția)
Se accepta in calea de atac a recursului audierea unui martor? 84wzz 84wzz In urma cu ceva timp am facut o contestatie impotriva unui PV de contraventie pt trecere pe rosu,s-a judecat cauza si s-a respins contestatia ca ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)