avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune SRL

Conform noii legi, in cazul cesiunii societatilor comerciale toti creditorii fie ei societati sau finante au drept de opozitie in termen de 30 zile. Intrebarea este cum se calculeaza acest termen? De la data inregistrarii la registul comertului a hotararii asociatului unic sau de la data publicarii ei in monitorul oficial?
Avand in vedere ca publicarea in monitor dureaza 3 saptamani practic acest termen se prelungeste.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 14:16, 22 Iulie 2010
de la data publicarii.exact!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada infiintare firma ContSters159354 ContSters159354 spuneti-mi si mie va rog, in cazul cand intentionezi sa infiintezi/cumperi o firma trebui sa fie publicat ceva in monitorul oficial? am inteles din unele surse ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme Sergiu85 Sergiu85 Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma un om simplu un om simplu Buna, Am o societate comerciala (srl) la care sunt asociat unic iar in ultima perioada am avut pierderi mari si a trebuit sa inchid un magazin si am acumulat ... (vezi toată discuția)