avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuare CIC cand firma are sediul expirat, mandat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuare CIC cand firma are sediul expirat, mandat administratori expirat...

Sunt in CIC care se va termina pe 12 august 2010. Intre timp s-a nascut al doilea copil.

Firma la care am lucrat se afla in urmatoarea situatie ( la ORC):
- functiune
- sediu expirat
- mandat administratori expirat
- Bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2007

Trebuie sa fac dosarul pt CIC pentru al doilea copil. Am inteles ca trebuie sa obtin o noua suspendare a CIM ( reluare activitate, suspendare activitate), insa nu prea am de cine da.

Am intrebat un functionar de la DAC Iasi daca se poate lua in considerare suspendarea curenta ( fara a mai depune la ITM-ul local reluarea si suspendarea) si mi-a raspuns ca pe baza unei declaratii pe propria raspundere privind faptul ca datorita starii firmei nu pot obtine o noua suspendare, se poate face dosarul CIC.

Am trei intrebari:
1. Este legala sau isi produce efectul aceasta declaratie?
2. Cum pot inceta CIM cu angajatorul?
3. Ma afecteaza in vreun fel daca, dupa ce obtin CIC-ul, inchei CIM cu angajatorul?

Mersi

Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 15:23, 22 Iulie 2010
daca ei zic ca este de ajuns ...lasati asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ElenaM21 ElenaM21 Buna ziua. Momentan contractul meu individual de munca este suspendat si beneficiez de indemnizatie de crestere copil. am ales perioada de 2 ani si mai sunt 10 ... (vezi toată discuția)
Cic si desfacere disciplinara oti oti daca un angajat si-a terminat concediul pentruingrijirea copilului inca in luna mai, dar nu s-a mai prezentat sa faca cerere de revenire si de ... (vezi toată discuția)