avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutati-ne!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutati-ne!

buna suntem in jur de 10 proprietarii dintr-un imobil cu zece etaje si doua scarii am dori sa stim unde sa ne adresam ca sa vine un control la asociatia de proprietarii pt ca de vreo 2 ani in coace tot platim mai mult la intretinere si cand cerem explicatii nimeni nu ni le da , am auzit ca poti chema ceva comisie in cotrol dar nu stim unde sa ne adresam

ajutatine va rog
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:48, 22 Iulie 2010
cred ca la primarie
Aveti asociatie de proprietari? Aveti presedinte, comitet executiv? Cenzor aveti?
Daca nu le aveti, intai organizati-va si apoi chemati si control, ca altfel nici controlul nu are cu cine sta de vorba.
Daca aveti tot ce va trebuie in materie de organizare, puneti intrebari presedintelui, cereti sa va lamureasca, participati la sedintele comitetului executiv si acolo puneti problemele care va framanta.

Intai va lamuriti cate ceva in cadrul asociatiei si apoi apelati la primarie sau la instanta....
codruta29 a scris:
buna suntem in jur de 10 proprietarii dintr-un imobil cu zece etaje si doua scarii am dori sa stim unde sa ne adresam ...

Am putea sa ne da, cu parerea, sa va spunem din experienta noastra, tinand cont de prevederile legale, dar veniti cu lamuriri asupra situatiei din bloc.
Eu nu cred ca intr-un bloc cu 10 etaje si 2 scari sunt doar 10 proprietari. Sau poate ca fiecare detine in proprietate cate 6-7 apartamente.
Asa ca lamuriti-ne daca aveti asociatie de proprietari, cate apartamente sunt acolo, cati proprietari si daca toti sau majoritatea sunt nemultumiti. Sau poate dumneavoastra ati apelat la noi in numele celor 10 proprietari nemultumiti din totalul de 80-90 de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banner pus pe peretele blocului coroana regala coroana regala Buna ziua Am si eu o nelamurire in privinta acestor bennere ...in blocul in care locuiesc s-au pus bannere doar pe o singura fata a imobilului,iar chiria pe ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul? CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I buna ziua ,cum trebuie sa procedez daca vreau sa trimit/depun o sesizare scrisa in privinta domnului administrator ,fiind nemultumit de activitatea lui ... (vezi toată discuția)
Locatarii refuza reparatia acoperisului. ce se poate face? nicu9 nicu9 Situatia este urmatoarea. Este vorba de un bloc cu 4 etaje format din mai multe scari, cu 3 apartamente pe etaj inclusiv parter, adica 15 etaje pe fiecare ... (vezi toată discuția)