avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu angajatorul

Au dreptul sa ma dea in judecata?
am lucrat o perioada de 1 an la aceasta companie Mondex si dupa 6 luni de cand numai sunt la ei imi trimit o notificare acasa ca figurez la ei cu un debit de 1001.64 ron rezultati in urma unui inventar facut in perioada care lucram culmea e ca inventarul a fost facut in prima luna in care am lucrat atunci de ce nu mi au oprit din salariu cat am lucrat?
din cate am auzit cam toate angajatele care au lucrat la ei se judeca pentru treaba asta, plus ca ei nu mi-au platit concediu si intr-un an am avut 6 zile concediu iar pe contractul de munca scria 21 zile. merita sa ajung in instanta cu ei sau sa le platesc ptr ceva ce nu am facut? am uitat sa va spun la ei daca esti angajat mai vechi platesti mai mult decat cel care are vechime mai mica cu o luna decat tine.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 17:53, 22 Iulie 2010
Nu va grabiti sa le dati vreun ban.

Dupa cum spuneti este vorba de ceva care s-a petrecut cu mai mult de 6 luni in urma si in consecinta nu mai este admisibila o astfel de actiuni.
In cazul in care vor introduce o astfel de cerere in instanta, li se va respinge.

Pe de alta parte puteti dvs. sa introduceti o cerere impotriva lor pentru banii pe care ii mai aveti de luat.
ca sa-si recupereze acest prejudiciu de care vorbesc trebuie sa te dea in judecata ,daca nu-l platesti de buna voie si sa dovedeasca lipsa din gestiune;
E greu sa poata dovedi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt nefondata nita_liviu nita_liviu M-am angajat legal la un magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate in luna februarie. Nu am preluat gestiunea cu inventar cu ar fi fost normal, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Va rog mult daca puteti sa ma ajutati avram1977 avram1977 buna,am lucrat la o firma ,mi-am dat demisia mi-a venit incetarea contractului de munca ,iar acum la lichidare nu vrea sa-mi dea salariul pina nu semnez ... (vezi toată discuția)