Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:am fost director de scoala in 2008 si am contractat o lucrare de reparatii curente la scoala.S-a facut acum o plangere penala din partea autoritatii locale pentru aceea lucrare ca ar fi costat prea mult .La expertiza lucrarii de catre expertul desemnat de procuror apare o diferenta in minus de 1500 lei,diferenta ce se datoreaza faptului ca expertul nu a vrut sa ia in considerare anumite lucrari ce exista iar valorile in plus obtinute de expert fata de valorile decontate nu le-a luat in calcul.Dansu a si afirmat-ce ati lucrat in plus nu ma intereseaza.Ce se poate face in continuare?Legal banii, nu trebuie recuperati de la executant?Sunt si eu vinovata pentru acest prejudiciu?
puteti cere o contraexpertiza dar costa prea mult din cate am auzit eu.
oricum pentru o suma asa de mica nu au ce sa va faca plus ca trebuie sa dovedeasca intentia in savarsirea infractiunii ceea ce e foarte greu.
succes
Nu m-ati inteles,nu este nici o infractiune si nici o intentie,ci o diferenta de bani intre decontarea situatiei de lucrari catre executant si situatia intocmita de expertul tehnic desemnat de procuror.Si asa cum am mai spus ,faptul ca la toate masuratorile expertul a obtinut valori mai mari,nu l-a interesat.Iar acest minus l-a obtinut prin neluarea in considerare a unor lucrari executate.De ex.nu a vrut expertul sa i-a in considerare ca la tencuieli exterioare a-i nevoie de schela.Si intrebarea mea era,ca pentru aceasta diferenta de bani si eu sunt raspunzatoare sau numai executantul ca doar el a facut lucrarea de reparatie.
Continuare dosar penal
lotica
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti,intr-un dosar penal legat de verificarea modului in care s-a achizitionat o lucrare de reparatie curenta la o scoala si modul ... (vezi toată discuția)