avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Lucrez de 24 de ani in sanatate ca registrator medical si aveam " biroul " intr-un hol, din lipsa de spatiu.Acum cu reducerea paturilor am obtinut acordul medicului sef de sectie sa ne mutam ( eu si colega mea) intr-o fosta rezerva,dar imediat au aparut discutii din partea celorlalti medici din sectie.Precizez ca in acel hol era numai lumina artificiala pentru ca nu exista geam, era curent, eram expuse riscurilor de orice fel vreti, pentru ca sectia este de Psihiatrie.
Intrebarea mea este : Ce putem face ca sa raminem in acest nou si adevarat birou, si sa lucram in conditii umane?Ne poate obliga cineva sa revenim in acel hol?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: azone19_70 , utilizator 21:52, 22 Iulie 2010
Conform prevederilor Codului Muncii, angajatorul are obligatia sa asigure securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca -titlul V- art.171 (si urmatoarele). Este logic ca angajatorul are obligatia sa va puna la dispozitie un spatiu adecvat desfasurarii activitatii dvs.. Depinde de dvs. sa luati atitudinea corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare geam cu reclama publicitara roxi1st roxi1st Buna ziua, prezint urmatoarea problema: biroul meu este la etaj si are un geam termopan. Geamul este de fapt partea superioara a unei usi din termopan. ... (vezi toată discuția)
Reglementarea calitatii mediului de lucru andrei_edu andrei_edu Buna, Din nefericire lucrez intr-un spatiu de birouri in care lipseste o ventilatie naturala precum si lumina naturala. Ventilatia artificiala lipseste ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii, iluminatul la birou stere_adamache stere_adamache nu știu cum să abordez o divergență de opinii...de fapt cred că poate fi numită chiar divergență de interese. lucrez într-un birou în ... (vezi toată discuția)