am depus o sesizare la itm pentru urnatoarele,nu am primit garantia materiala retinuta din salar lunar,salariul aferent luni iunie si jumate luna iulie,concediu de odihna ne acordat si ne platit din aprilie 2009-iulie 2010,si nu am fost lasata sa mai intru la lucru fara sa semnez lichidare sau preaviz si nici nu stiu daca mi sa desfacut contractul de munca
nu sant asasigura deoarece este vorba despre o firma mare iar noi santem prea mici pentru a reusi ceva,deja a fost anuntata conducerea ca exista mai multe sesisari la itm
atâta timp cât n-ai semnat nici un act de demisie sau cu acordul părţilor nu trebuie să-ţi faci probleme.
la firme mari ITM-ul acţionează corect pentru că e vorba de o sumă mare de bani dacă ar fi probleme. cel puţin la mine s-au comportat f bine şi mi-au răspuns cu profesionalism chiar dacă puţin cam târziu - abia când am încetat relaţia cu angajatorul.
Concediere abuziva
onicutza
buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)