avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul munci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul munci

am depus o sesizare la itm pentru urnatoarele,nu am primit garantia materiala retinuta din salar lunar,salariul aferent luni iunie si jumate luna iulie,concediu de odihna ne acordat si ne platit din aprilie 2009-iulie 2010,si nu am fost lasata sa mai intru la lucru fara sa semnez lichidare sau preaviz si nici nu stiu daca mi sa desfacut contractul de munca
Cel mai recent răspuns: m1ha1g , utilizator 13:00, 23 Iulie 2010
Daca ai depus sesizarea la ITM, sunt convinsa ca problema dvs va fi rezolvata.
nu sant asasigura deoarece este vorba despre o firma mare iar noi santem prea mici pentru a reusi ceva,deja a fost anuntata conducerea ca exista mai multe sesisari la itm
atâta timp cât n-ai semnat nici un act de demisie sau cu acordul părţilor nu trebuie să-ţi faci probleme.

la firme mari ITM-ul acţionează corect pentru că e vorba de o sumă mare de bani dacă ar fi probleme. cel puţin la mine s-au comportat f bine şi mi-au răspuns cu profesionalism chiar dacă puţin cam târziu - abia când am încetat relaţia cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in caz de seful nu imi accepta demisia si ma obliga cu amenintari sa raman la munca Alisa29 Alisa29 Buna ziua. Am o problema cu locul de munca,mi.am dat demisia pe 1 aprilie (din motive atat personale cat si medicale)si sefu meu nu mi.a acceptat nimic ci a ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre co efectuat si neefectuat ilia2007 ilia2007 Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)