avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?

buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au fost vandute,si eu am gasit oameni care vroiau sa le cumpere,o sa primesc aceeasi pedeapsa ca si cel care a facut rost de ele si le-a vandut?este prima vanzare care am facut-o sa zic asa, oare se mai poate face ceva ?care este riscul sa intram direct la inchisoare sau este posibil sa luam suspendare,?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 16:42, 23 Iulie 2010
Totusi , ma intreb si care este varsta dvs .
Si mai imi ridic o intrebare , daca nu cumva procurorul D.I.I.C.O.T. nu a facut propunere de arestare preventiva .
Fiind vorba de infractiuni foarte grave , acest lucru se impunea , bineinteles daca erau indeplinite conditiile legale .
Totusi , am rezerve . Despre ce substante este vorba ?
In forma aratata de dvs , operatiunea de vanzare a drogurilor de mare risc intra sub incidenta art 2 al 2 al Legii 143/2000 , sanctionata cu inchisoare de la 10 la 20 ani .
Desi , personal , va spun ca nu cred ca s-a dat aceasta incadrare . Depinde totusi de declaratii , daca ati fost prinzi in flagrant , etc .
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii
varsta mea este de 23 de ani,nu a fost facuta propunere de arest preventiv,ni s-a spus ca am vandut drogurile uni colaborator al politiei si toata tranzactia a fost urmarita indeaproape de politisti diicot,am vandut ciuperci halucinogene psilocine si psilocybine, iar acuzatia estede "trafic de droguri de mare risc"prev.de articolul 2aliniatul 2 din legea 143/2000,nu ni s-a zpus nimic de vreun arest preventiv sau ceva asemantor,ne-au spus numai acuzatile si cum am mai zis ca ma fost urmariti si tot a fost banuiesc filmat ,si ne-au mai aratat convorbiri telefonice,asta cel putin mie celuilalt invinuit nu stiu ce i s-a spus.!
din ce spui tu inseamna ca esti autor al acestei infractiuni si sunt sanse minime sa primesti o pedeapsa cu suspendare doar in cazul in care se va face aplicarea art16 din l 143/2000 sunt ceva sanse
sa fiu mai explicit nu eu le-am vandut ,eu stiam cine vinde si am fost intrebat de colaborator si am facut legatura dintre cel care vindea sh colaborator,si am dat intalnirea,tipul care vindea a facut toata tranzactia,si eu am fost de fata cu ei,iar cel care vindea mi-a dat sh mie bani pt colaborare,eu nu stiam de unde sau de la cine le procura,mi-a zis daca stiu pe cineva care e interesat,colaboratorul politiei stiam ca sh el e consumator ca ne stiam si asa ma intrebat pe mn si iam zis de tipul respectiv,practic eu nu am facut decat sa intermediez toata treaba,drogurile nefiind procurate de mine sau vandute,am fost sa zic asa participant!!
e ceva mai bine atunci...inseamna ca esti in calitate de complice...dar oricum nu e diferentza prea mare

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri nasotescu nasotescu buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa ... (vezi toată discuția)
O prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc ... Allyson Allyson As mai avea o intrebare..o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive...Avocatul a sfatuit-o sa meargă ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)