avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?

buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au fost vandute,si eu am gasit oameni care vroiau sa le cumpere,o sa primesc aceeasi pedeapsa ca si cel care a facut rost de ele si le-a vandut?este prima vanzare care am facut-o sa zic asa, oare se mai poate face ceva ?care este riscul sa intram direct la inchisoare sau este posibil sa luam suspendare,?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 16:42, 23 Iulie 2010
Cum s-ar zice ,v-a fost organizat un flagrant.
Potrivit art. 465 alin. (1), infracţiunea flagrantă este infracţiunea descoperită în momentul săvârşirii sau imediat după săvârşire.
Acum, ramane sa se delimiteze rolul pe care dvs. l-ati jucat in cadrul activitatii infractionale si in functie de acest aspect , tinandu-se cont si de alte circumstante , imprejurari, daca veti fi trimis in judecata , vi se va individualiza pedeapsa potrivit vinovatiei dvs. si a tuturor circumstantelor.
Probabilitatea de a scapa fara o pedeapsa cu executare e mica, dar, oricum va recomand sa va angajati un avocat bun, pentru ca daca exista vreo sansa numai un aparator calificat stie cum sa o obtina si in plus, date fiind toate circumstantele cauzei va fi important si la individualizarea pedepsei, pentru ca bine punctate, circumstantele dumneavastra personale pot conduce la o individualizare a pedepsei, poate chiar sub minimul prevazut de lege. Va doresc succes
se in considerare faptl ca nu am antecedente penenale sh nu am avut nici o problema cu justitia?
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
ContSters159613, utilizator
In dozarea pedepsei sunt avute in vedere toate aspectele de circumstantiere , lipsa antecedentelor penale , conduita invinuitului/inculpatului in fazele procesuale , inlesnirea tragerii la raspundere a tuturor celor vinovati , conduita anterioara savarsirii infractiunii , precum si cele ce tin de savarsirea in concret a faptei infractionale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri nasotescu nasotescu buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa ... (vezi toată discuția)
O prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc ... Allyson Allyson As mai avea o intrebare..o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive...Avocatul a sfatuit-o sa meargă ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)