avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru gravide

buna ziua!am si eu o nelamurire in legatura cu concediul de odihna pe anul 2010, sunt insarcinata in luna a 7 si as dori sa stiu cate zile de concediu am dreptul .Va multumesc!!!!!
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 10:31, 23 Iulie 2010
Concediul de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata.
Daca aveti concediu de odihna 21 zile lucratoare pe an, atunci ar fi cam asa: 21/12*7.5= 13 zile concediu pentru anul acesta. ( am luat in calcul faptul ca ati lucrat pana la mijlocul lunii iulie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizatie concediu odihna acordat in plus la lichidare daniela85 daniela85 Am o nelamurire si sper sa ma ajutati....Am un angajat care are dreptul pe un an de zile de 25 zile concediu odihna....in luna febr.2010 angajatul a ... (vezi toată discuția)
Concediu si schimbarea loculuid e munca anghel.ioana anghel.ioana Buna, am si eu o nelamurire. Legal, am dreptul la minim 20 zile lucratoare pe an. Daca am lucrat la firma a din ianuarie pana in iunie si la firma b din iunie ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei Este legal sa se diminueze concediul de odihna daca ai avut mai mult de 15 zile de concediu medical? Cate zile de concediu medical ar trebui sa ai intr-un an ... (vezi toată discuția)