avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv

vreau sa fac unele modificari la actul constitutiv al unei societati, dar ci a asociatului unic este expirata de cateva luni. modificarile trebuiesc facute urgent, el nemaiavand timp sa-si preschimbe CI.intrebarea este pot folosi ca date de identificare ale asociatului pe cele din pasaport? dar nu mai apare domiciliul acestuia?ce pot sa fac? in legea 31 nu am gasit nimic care sa maajute.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:23, 23 Iulie 2010
DIN CE ORAS SUNTETI..SE POATE FACE LA URGENTA CI...DUREAZA 24 DE ORE
Numai datele din CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa imi dati si mie un model de revocare din functie al unui administrator la un SRL. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Modificare date asociat erika2008 erika2008 buna ziua, ce trebuie sa fac ca sa modific, la ORC date ale asociatilor unei societati? e vorba de numarul de telefon al unuia dintre asociati, in aceasta ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat constatator pentru punct de lucru ina 64 ina 64 Buna ziua,pentru eliberarea unui certificat constatator pentru punctul de lucru cu noul cod CAEN actualizat ce acte trebuiesc depuse la ORC?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)