avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarire penala

]n faza de urmarire penala ,am dreptul sa nu dau nici o declaratie la momentul cand voi fi chemata pentru o noua audiere ,daca in acest moment nu mi-am gasit un avocat care sa ma reprezinte?Am acest drept ?si in baza carei legi?de a amana darea unei noi declaratii procurorului de caz, daca nu mi-am putut rezolva un avocat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:50, 22 Martie 2018
@mihaitanasescu:
Dreptul de a nu da nicio declaraţie il are pe parcursul intregului proces penal.
Nu veti da declarație pentru ca nu aveti avocat ales dar nu este motiv de amânare.
Cel mult va mai lasa o săptămână sau două.
Dacă există graba sa va trimita in judecata nu v0r tine cont.
La cati avocați exista nu se poate susține cu temei ca nu ati gasi avocat si este cunoscut acest aspect si de organele judiciare.

Dacă vreți să tergiversati angajați avocat si se ocupa acesta...
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca merg maine la politie sa raspund unor intrebari de natura penala dar nu am bani si nici venituri pentru a putea angaja un avocat? only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com Am condus sub influenta alcoolui acum un an de zile si abia acum am primit citatia sa ma prezint maine la Politia Circulatie Cluj ca invinuit. Mi se comunica ... (vezi toată discuția)
Martor..autoincriminarea LucianAlexandru LucianAlexandru Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
Procedura Viviana Savulescu Viviana Savulescu daca un cetatean este chemat la politie pentru a da o declaratie este obligat politistul sa ii prezinte sesizarea sau cum se procedeaza daca este o eventuala ... (vezi toată discuția)