avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune pentru nepot de sora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune pentru nepot de sora

Matusa mea a decedat cu 3 ani in urma.Sotul ei nu afacut succesiunea fiind bolnav. Sotul a decedat si el la mijlocul acestei luni. El mai are un frate.Matusa mea nu mai are frati ,dar are trei nepoti. Fratele sotului matusii mele a sustras toate actele di casa,respectiv contractul de casa si certificatele,ca si cheile apartamentului. Acesta sustine ca nu are nimic la el. Noi stim acest lucru de la femeia care l-a ingrijit pe sotul decedat,care a primit ordin de la frate sa nu ne primeasca in casa.Banuim ca acesta vrea sa faca succesiunea fara ceilalti mostenitori . as dori sa ma sfatuiti cum sa procedez pt.a participa la succesiune ,si care este cota parte din mostenire pentru descendentii matusii noastre. Multumiri. magda.coco.
Cel mai recent răspuns: magda.coco , utilizator 13:34, 24 Iulie 2010
buna ziua .
defunctii nu aveau copii ?
Defunctii nu au avut copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drep succesoral macsi macsi Buna ziua, Unchi decedat de curand-frate al tatalui meu, casatorit, fara copii, matusa-fasta sotie a defunctului decedata acum 5 ani. La moartea matusii nu ... (vezi toată discuția)
Moștenirea unui cuplu fără copii. Îi pot moșteni în calitate de nepoată, dacă doar eu am îngrijit-o pe mătușa? niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare. Am avut o matusa si sotul ei, care nu au avut copii si care au decedat acum 15 ani, ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune sogedacom sogedacom buna ziua, am avut o matusa care a dece dat in octombrie 2007 , nu a avut copii . ea a fost ingrijita de catre un var de-al meu iar matusa mea i-a lasat ... (vezi toată discuția)