Matusa mea a decedat cu 3 ani in urma.Sotul ei nu afacut succesiunea fiind bolnav. Sotul a decedat si el la mijlocul acestei luni. El mai are un frate.Matusa mea nu mai are frati ,dar are trei nepoti. Fratele sotului matusii mele a sustras toate actele di casa,respectiv contractul de casa si certificatele,ca si cheile apartamentului. Acesta sustine ca nu are nimic la el. Noi stim acest lucru de la femeia care l-a ingrijit pe sotul decedat,care a primit ordin de la frate sa nu ne primeasca in casa.Banuim ca acesta vrea sa faca succesiunea fara ceilalti mostenitori . as dori sa ma sfatuiti cum sa procedez pt.a participa la succesiune ,si care este cota parte din mostenire pentru descendentii matusii noastre. Multumiri. magda.coco.
Drep succesoral
macsi
Buna ziua,
Unchi decedat de curand-frate al tatalui meu, casatorit, fara copii, matusa-fasta sotie a defunctului decedata acum 5 ani. La moartea matusii nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune
sogedacom
buna ziua,
am avut o matusa care a dece dat in octombrie 2007 , nu a avut copii .
ea a fost ingrijita de catre un var de-al meu iar matusa mea i-a lasat ... (vezi toată discuția)