buna ziua!
Celor cunoscatori le adresez o intrebare:
Se poate obtine de la Judecatorie un act din care sa rezulte daca o terta persoana este sau nu implicata intr-un anumit proces?
Multumesc anticipat.
Dupa cate stiu eu...da
Certificatul de grefa ...este o informatie despre starea unui dosar...cine sunt partile...obiect...termen...nu si ce este in dosar...
Dar daca cei de acolo refuza...apeleaza la un avocat
multumesc, am inteles ideea.
Mai pe larg: am fost implicata intr-un accident auto cu daune de 2000 ron, Politia rutiera mi-a dat dreptate dar nu pot sa obtin banii de pe asigurare pentru ca cel implicat in accident (un sofer de autobuz) a contestat procesul verbal si acum a deschis un proces impotriva politiei. Cred ca cel mai bine o sa fac o cerere de interventie in proces, desi probabil o sa fie in defavoarea mea, avand in vedere ca reprezentantii IPJ Dolj nu prea se prezinta la proces, deci o sa mai pierd niste bani pe langa cei 2000 ron.
Presupun ca daca fac cerere de interventie atunci o sa pot obtine un act cu decizia judecatoriei?!
Art. 148. - La cerere, grefa va elibera copii de pe incheierea de sedinta, de pe hotarare sau dispozitiv sau de pe celelalte inscrisuri aflate la dosar. Copiile de pe incheieri, dispozitiv sau hotarari se vor putea elibera numai dupa ce acestea au fost semnate de toti judecatorii, sub pedeapsa pentru grefieri de a fi urmariti ca falsificatori. In cazul cand dezbaterile s-au urmat in sedinta secreta, alte persoane decat partile nu pot dobandi copii de pe incheieri, expertize sau declaratii de martori decat cu incuviintarea presedintelui.
Motivare
otto2007
HRISTOS A-NVIAT!
Am o intrebare pentru domniile voastre.Cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine o motivare la servici, pentru ziua(zilele)cand a trebuit ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar
doru6
Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat?
Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)