avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preturi Avocat pentru Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preturi Avocat pentru Firma

Am nevoie de un avocat pentru firma (comercializare panouri solare - fotovoltaice - turbine eoliene - sisteme hibrid etc.) pentru (consultanta - contracte) oras Buftea
Care sunt preturile?
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2010
Sunairgy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:20, 23 Iulie 2010
Avocat pentru ce anume, ca nu ati clarificat: pentru consultanta lunara sau pentru infiintare societate comerciala cu activitatile mentionate mai sus?
Ar fi util sa mentionati si de unde sunteti, pentru ca preturile pentru onorarii pot diferi.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
Cabinet Avocat Serghie Daniela Cristina, Avocat
Pentru infiintare cam 1200 RON. Pentru contracte preturile difera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridică sub forma de abonament GabiDrc GabiDrc Buna seara, Am înființat de curând o firma și, neavând experiența in domeniul juridic/administrativ, ma lovesc de tot felul de activități care ... (vezi toată discuția)
Continut dosar ong pentru judecatorie moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori o clarificare asupra continutului dosarului pentru atestarea unui ONG de catre judecatorie. In diverse ghiduri de infiintare am citit ca ... (vezi toată discuția)
Cat costa sa divortezi? MirelaM MirelaM Buca ziua . As dori sa aflu , daca se poate , cam cat \"costa \" actualmente un divort,macar aproximativ. Anume, taxele legale stiu, 39 Ron taxa de timbru dar ... (vezi toată discuția)