avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lege activitati dependente si I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lege activitati dependente si I.I.

Am facut recent o intreprindere individuala si as vrea sa stiu ce impozite trebuiesc platite in afara de impozitul pe profit. Sunt nevoit sa platesc contributii la pensii si alte astfel de impozite? Specific ca natura activitatii desfasurate NU este una dependenta, deci nu sunt salariat, am propriile contracte cu firme straine. Unde pot gasi noua lege referitoare la activitatile dependente?

Va multumesc,
Mihai
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:54, 25 Iulie 2010
In Codul Fiscal la art. 7.

Aveti link-ul aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate profesionala spiridus7 spiridus7 Activitatea desfasurata de un PFA poate fi considerata activitate profesionala in contextul in care pentru infiintarea acelui PFA a fost nevoie de o diploma de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii si impozit @lexandra @lexandra Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu II-urile: 1.Am inteles ca platesc impozit 16% pe venitul net dar nu inteleg daca platesc contributii .0.5 somaj,10.5 ... (vezi toată discuția)
Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)