Daca ai asa ceva, du actul respectiv si la ITM...si le dovedesti contrariul
In instanta, angajatii in general au castig de cauza.....iar in baza hotararii judecatoresti, ITM este obligat sa-ti incheie contract de munca din dec 2006...si va fi bine ca vei avea continuitate in munca si vei beneficia de ajutor pt cresterea copilului
In primul rand ca nu ITM incheie contracte de munca ci angajatorul, ITM verifica daca sunt acestea intocmite sau nu.
In al doile rand, ramane de vazut daca este cineva dispus sa-si riste locul de munca si sa declare in instanta ca are cunostinta ca d-na. a lucrat la negru si desi a facut sesizare la ITM acestia nu au reusit sa constate adevarul (si aici ma refer la colegii de munca.)
Cu privire la acte semnate de salariata inainte de angajare, sincer, nu cred ca a semnat nimic din ceea ce ar putea sa ceara patronului sa prezinte in instanta si acesta sa nu zica "nu am asa ceva".
Cred ca singura dovada clara care ar poate fi invocata este aceea ca nici in prezent nu semneaza stat de plata , dar daca primeste banii pe card nici nu trebuie sa semneze stat , si nici chair fluturas nu este o crima ca nu a primit.
Este tarziu a mai spune ca trebuia sa solicite semnarea CIM inante de inceperea lucrului si ca nu trebuia sa accepte sa lucreze la negru, dar este tarziu si a mai incheia un CIM din data in care era normal sa fie incheiat, acest fapt implica atat de multe ......incat nici daca ar dorii patronul sa te ajute nu ar risca sa o faca.
Totusi poti incerca sa vezi daca te sustine cineva de la locul de munca in acest demers.