avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM PIERDUTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM PIERDUTA

LA ULTIMA FIRMA LA CARE AM LUCRAT ANUL ACESTA(2010) MI S-A PIERDUT CM.INTRE ANII 2002-2009 AM LUCRAT LA O FIRMA.VREAU SA STIU DACA CM A FOST SCANATA DE CATRE FIRMA,IAR DACA A FOST SCANATA POT SA O REFAC.
AM CARTE DE MUNCA DIN NOIEMBRIE 1999.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
aureliaosman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 23 Iulie 2010
luati legatura cu casa de pensii si cereti acolo sa va dea un desfasurator cu plata contributiilor pt dvs.
Carnetele de munca ale celor angajati dupa 01.04.2001 nu se scaneaza .. tot stagiul de cotizare il veti gasi la Casa de Pensii ...mergeti si solicitati eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare .

Daca doriti neaparat sa va refaceti carnetul de munca, atunci trebuie sa mergeti la fiecare angajator si sa solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata... daca acesta nu mai exista atunci solicitati ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca la scanata la casa de pensii Ada30teo Ada30teo Cum imi dau seama daca o carte de munca a fost scanata la Casa de Pensii? Are viza acesteia, nu? Daca nu are viza sau o copie de CI atasata e clar ca nu a ... (vezi toată discuția)
Daca nu am dat carnetul de munca la scanat voi putea beneficia de pensie? Pribeag Pribeag Carnetul meu de munca este la mine acasa, nu a fost predat nicaieri, la scanat sau altceva. Voi putea sa ies la pensie cand o sa am dreptu legal de pensie ? ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca Valeriano Valeriano Buna seara. Nu inteleg prea bine la ce se refera HG 1456/2009 pentru modificarea alin.6 art.2 dinHG 1.768/2005 privind preluarea din carnetele de munca a ... (vezi toată discuția)