avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... autorizatia de mediu e necesara pt firma ce presteaza ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

autorizatia de mediu e necesara pt firma ce presteaza servicii

am depus cererea de plata pentru un proiect feadr. de la mediu mi s-a dat o nota de constatare in care e mentionat ca firma nu are nevoie de autorizatie de mediu. mi s-a explicat ca nu e nevoie fiinca nu am teren in exploatare si efectuez servicii la terti mentionez ca nu am titlu de proprietate ci doar contract de inchiriere a unui spatiu betonat si a unui birou..
cei de la feadr nu au fost de acord si exista posibilitatea sa nu imi accepte cererea de plata din acest motiv.
pana la urma care e actul necesar? am sau nu nevoie de aceasta autorizatie de mediu?
Cel mai recent răspuns: hades , utilizator 15:49, 9 Septembrie 2010
Cei de la mediu sunt cei care constata necesitatea autorizatiei si tipul acesteia, adaptat activitatii pentru care o solicitati si in conditiile descrise in cerere si in lege.
Daca autoritatea care trebuie sa elibereze autorizatia, considera ca pentru acel tip de activitate si in conditiile desfasurarii acesteia nu este necesara autorizatia, va elibereaza constatarea, iar nicio alta institutie nu este abilitata sa o contrazica.
Asa incat, in situatia descrisa de dvs. ar trebui sa vi se accepte cererea.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
ContSters36411, utilizator
dc dvs desfasurati un cod caen care nu intra sub incidenta OM 1798/2007 nu e necesara autorizarea. de asemenea in situatia in care dvs desfasurati o activitate care se autorizeaza dar o desfasurati la terti sau inafara sediului/punctelor de lucru ne aflam sub incidenta art. 3 alin 3 din OM 1798/2007 conform caruia activitatea cu impact seminnifcativ care se desfasora la diversi beneficiari nu se spupune prezentei proceduri.. NU VA IMPACIENTATi...cei de la fonduri sunt....mai ciudati....se lega de tot felul de chichite si intorc acte si pt un pct sau virgula...de aceea exista acest grad "ridicat" de absortie...Deci cel mai bine faceti si o adresa catre mediu prin care sa isi exprime pct de vedere referitor la necesitatea autorizarii, adresa la care anexati si copie dupa ultimul certificat constatator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru o firma care desfasoara lucrari la diversi beneficiari pe baza de contract gabibotea gabibotea Este necesara solicitarea autorizatiei de mediu pentru o firma ,care desfasoara activitatea pe baza de contract la diversi beneficieari ? (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare MonicaOancea MonicaOancea Dorim sa ne largim obiectul de activitate al companiei cu urmatoarele coduri CAEN: 1610, 4611, 4613, 4671, 4799, 4621, 4672, 4690. Stie cineva de ce fel de ... (vezi toată discuția)