avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ingrijiri in spital - pacientul a decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingrijiri in spital - pacientul a decedat

sora mea afost internata intr-un spital din jud cluj. operatia afost facuta la ora 14,30. bolnava a fost dusa in salon si vazuta superfical de medic,. i s-a aplicat tratamentul scris si bolnava fiind monitorizata totul parea normal. la ora 20 incep reactiile negative. asistentele nu cheama medicul incep tot felul de tratamente[ zic ele ]standard dupa operatie. ok pe la ora 22 bolnava se simte f rau medicul este solicitat de doua ori si nu apare deloc dind indicatii prin usa " dormitorului lui" bolnaava moare la ora 1si 20 min. fara sa fie vazuta de medic specific. asistentele ii faceau tot ce banuiau ele sau ce aveau prin dulap.
intrebare :
se face vinovat medicul de neglijenta in servicu sau mai nou asa se procedeaza in spitalele din Romania? cui pot sa ma adresez pentru a elucida cazul .ma simt batjocorita de acest " veterinar "sigur se va musamaliza totul dar as dori sa trag macar un semnal de alarma se nu mai pateasca si altii ca mine. medici sunt platiti pentru a dormi in garda? merci
Cel mai recent răspuns: maria2011 , utilizator 13:41, 24 Iulie 2010
puteti face o plangere la Colegiul Medicilor si o plangere penala la Parchet.
ma indoiesc ca vreun coleg medic va fi obiectiv s-au mai vazut cazuri. o sa puna vina pe asistente desi ele n-au indraznit sa-i strice somnul med. de garda . totusi daca se constata [ si nu stiu cum} vinovatia medicului mai precis neimplicarea in cazul de pe sectia lui ce se poate intimpla? multumesc
stimata d-na maria2011,asa cum a precizat d-l avocat puteti face plangere la colegiul medicilor si la parchet.as dori sa precizez ca in garda medicul are voie sa doarma,asistentele NU.daca asistenta a solicitat medicul si acesta a refuzat sa vada bolnavul este vinovat,altfel NU.
da aveti dreptate, ,,,daca se intimpla ceva asist sunt pedepsite daca nu medicii iau foloasele iar ei nu trebuie sa fie deranjati. poate gindesc la urmatorul pas in tratamentul bolnavului. vai de capul nostru cu asa specialisti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu la spital - medicul de garda ciprian1681 ciprian1681 Buna seara. Sunt tatal unui copil care in dimineata zilei de 13.10.2016 a suferit un avc. Am fost cu masina personala la urgenta la ora 6:30 am dar acolo ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)