avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna seara,
Am si eu o mare rugaminte,daca ma poate lamurii cineva:">
Tatal meu detine o locuinta (apartament cu 2 camere) ,imobil achitat in intregime de el.S-a casatorit cu cineva, timp de 17 ani si apoi a divortat.Ulterior casatoriei a trecut-o si pe noua sotie in contractul casei.Tatal meu doreste sa faca partaj pe imobil fara a avea pretentii la bunuri comune.Doamna nu doreste sa faca intelegeri cu tatal meu pe cale amiabila.Intrebarea mea este:-Se pleaca in instanta de la premiza jumatate pt fiecare ?Pt ca tatal meu nu doreste mai mult de 50% din imobil.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 22:05, 23 Iulie 2010
daca aveti un avocat bun tatal poate lua si 100 la suta din imobil
Cum a trecut-o in contractul casei?
E posibil sa ia tatal dvs. tot.
Tatal tau nu poate face partaj pe apartament pt. ca este apartamentul lui nu are cu cine sa-l partajeze, daca lucrurile stau asa cum le-ai descris.X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna aschiutza aschiutza Buna ziua, Inainte de toate, rog sa-mi fie iertata stangacia in formularea subiectului... Divortul meu s-a pronuntat pe data de 20 aprilie 2010, inca nu am ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil dintr-o alta casatorie ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua, Anul viitor ma voi casatori cu prietenul meu care are un copil major dintr-o casatorie anterioara, dupa care am dori sa ne cumparam impreuna o ... (vezi toată discuția)