avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... restructurare din motive de razbunare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

restructurare din motive de razbunare

am si eu o mare problema.lucrez la o primarie, am primit numarul de posturi pe care ar trebui sa-l aiba aparatul de specialitate al primarului, acesta fiind de 28.noi suntem toti 24.din cauza unei razbunari personale primarul vrea sa restructureze 2 posturi.care sunt drepturile pe care noi le avem?are vreun temei legal sa faca aceste restructurari, fara a fi nevoie?
Va multumesc anticipat.:((
Cel mai recent răspuns: monalisa2010 , utilizator 14:54, 29 Iulie 2010
va multumesc din suflet.o sa revin sa va spun ce s-a intamplat.
Si cine o sa faca stare civila ca asta nu se invata peste noapte,si e inposibil ca in comuna dvs.sa nu moara nimeni?
primarul, care este prin lege ofiter de stare civila...sau o alta persoana care a exercitat in mod public atributii de ofiter de stare civila ( merje o data, de doo ori, in cazuri extreme). :)
asta e o alta poveste...cu starea civila.inaintea mea a avut-o secretarul unitatii.tot din motive de razbunare i-au luat-o lui si mi-au dat-o mie anul trecut.totul aici se face pe baza acestor criterii de razbunare.deci foarte usor ar putea sa ii dea starea civila inapoi dansului, dar nu a fost nici o discutie in acest sens.
E clar atunci e personal.Totusi,vreau sa va amintesc faptul ca in conformitate cu OUG 63/2010 pentru serviciile de evidenta,unde intra si starea civila,unde aveati dvs.activitati sunt prevazute 3 posturi,special pentru acest serviciu.Teoretic trebuia,tinand cont ca dvs.ati efectuat aceasta activitate sa va regasiti printre cei 3 functionari .Iar acest lucru cu privire la nr.functionarilor este stipulat si in adresa pe care seful dvs.primarul a primit-o de la prefectura.Impreuna cu lucratorii de la evidenta si stare civila trebuie sa fiti cel putin 3 in functie de locuitorii,1 functionar la 6500 de locuitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 63/2010 stefanapalaghie stefanapalaghie Sub invocata oug 63/2010, ne olbliga, sa facem o cerere ca sa putem participa la ,,concursul \"de restructurare ce se va da in curand. Cine nu inainteaza o ... (vezi toată discuția)
Restructurare functii publice de conducere violeta ap violeta ap Va adresez rugamintea de a-mi da informatii privitoare la urmatorul aspect> In cazul reorganizarii unei institutii publice una dintre functiile de conducere ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de postul pe care il ocup sau pe care il voi ocupa tavy tavy poate cineva s-a lovit de o asemenea situatie.Lucrez intr-o institutie publica.Am fost cu studii medii timp de 20 de ani,am urmat o facultate de 6 ani,sunt ... (vezi toată discuția)