avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere societate

Buna ziua.Cum pot radia o societate comerciala?Ce demersuri trebuie sa fac in asa fel incat sa nu imi afecteze cazierul fiscal:).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:33, 26 Iulie 2010
Buna seara.
Sa nu aveti datorii fiscale restante de achitat .Daca aveti si nu le achitati,la dizolvare vi se va numi un lichidator .
Marius Bote .
vezi si topicul de pe avocatnet:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate declarata inactiva fiscal,dizolvata dar neradiata,ce solutii am? vallentta vallentta inainte de 2006 am avut o societate cu sediul si pct. de lucru la aceeasi adresa (unde plateam chirie), obtinand un credit am cumparat un spatiu si am deschis ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala neamtu.george neamtu.george Detin o societate comerciala cu urmatoarele probleme : -are restante la achitarea TVA si a impozitului forfetar aferent 2009 si 2010 -nu mai desfasoara decat ... (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)