avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cecod caen imi trebuie sa pot vinde bauturi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cecod caen imi trebuie sa pot vinde bauturi racoritoare si alcoolice

Buna ziua.Sunt tare nelamurita in privinta codului caen 4789,deoarece nu stiu daca pot vinde si produse racoritoare si alcoolice sau imi trebuie neaparat alt cod caen.IN cadrul codului caen 4781 am inteles ca am voie dar daca imi fac un magazin imi trebuie codul 4711 sau il pot folosi pe cel de 4781.DACA MA PUTETI AJUTA VA ROG FRUMOS SA IMI RASPUNDETI CAT DE REPEDE PUTETI. VA MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:26, 24 Iulie 2010
Pentru magazin folositi codul 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - cod caen pentru cafea la dozator danilacristian danilacristian as dori sa stiu daca eu am un ii cu un cod caen 4719(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare)unde vand ... (vezi toată discuția)
Cod caen Maria Stet Maria Stet Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN. Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)