avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contracte telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contracte telefonie

Legea 161/2010 cu completarile ei pare a nu fi respectata de operatorii de telefonie mobila.Zilele trecute am vryt sa reziliez un contract de telefonie mobila si mi-au fost ceruti 150 euro ca daune(nerespectare contract)operatorului respectiv.Am un contract incheiat pe 24 luni(20.12.2009-si un telefon la promotie platind jumatate din pretul lui)
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 10:38, 25 Iulie 2010
Notificati in scris operatorul asupra intentiei de reziliere si daca va raspund negativ adresati-va OPC pentru nerespectarea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonie d_benone d_benone In luna decembrie anul trecut am incheiat un contract pe doi ani cu un operator de telefonie mobila pentru sora mea.Anul acesta in luna iulie a plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru rezilierea contractului?? AlinaLavinia AlinaLavinia Am aflat azi despre legea 161/2010 in care se prevede ca firma de telefonie..nu mai are dreptul sa mai perceapa taxa pentru rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract zapp emill emill Buna.Stiu ca s-a mai discutat subiectul,dar nu m-am lamurit inca.Sunt abonat zapp de aproape 3 ani.Pe durata primului contract de 2 ani am fost sunat de la ... (vezi toată discuția)