avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

telefonie

In luna decembrie anul trecut am incheiat un contract pe doi ani cu un operator de telefonie mobila pentru sora mea.Anul acesta in luna iulie a plecat din tara pe o perioada nedeterminata.Am anuntat operatorul ca renunt la abonament,conform legii noi aparute,dar,ei nu vor decit daca le platesc taxa de reziliere de 100 euro(150 euro:24 lunix16 luni ramase-taxa curentade reziliere impartita impartita la perioada pentru care s-a incheiat contractul,inmultita cu nr de luni ramase pina la expirare.Se mentioneaza ca ei au respectat legea in vigoare pina la data de 23 iulie 2010.Ce sa poate face in situatia data.Multumesc la toti cei care imi raspund.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:34, 2 Septembrie 2010
Nu platiti nici o taxa de reziliere.
Faceti plangere la OPC.
E abuziva hotararea lor.
ii notificati in scris ca doriti rezilierea si aplicarea legii 161 si apoi le faceti sesizare la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone copariu copariu AM UN CONTRACT LA VODAFONE PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA VODAFONE SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet oana0404 oana0404 salutare! in luna iunie a.c. am contractat si eu internetul mobil de la vodafone...din pacate netul nu functioneaza la parametri satisfacatori, motiv pt care ... (vezi toată discuția)