avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract zapp
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract zapp

Buna.Stiu ca s-a mai discutat subiectul,dar nu m-am lamurit inca.Sunt abonat zapp de aproape 3 ani.Pe durata primului contract de 2 ani am fost sunat de la zapp,mi-au facut o alta oferta cu mai multe minute nationale in acelasi pret,pe care am acceptat-o telefonic,asta insemnind o prelungire de inca 2 ani.Acum mai am 15 luni pana la terminarea contractului acceptat telefonic,dar am trecut de cei 2 ani initiali cand am beneficiat de telefoane gratuite.Vreau sa reziliez contractul,dar au cerut 125 euro x nr.de telefoane.Sunt persoana fizica.Cum sa fac sa reziliez fara sa platesc?Ce inseamna,conform Legii 161 din 2010 oferte promotionale?Inseamna si minute nationale mai multe,in acelasi pret cum am primit eu?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:17, 22 August 2010
aici este o problema ce tine strict de contractul dvs cu zapp, referitor la suma de plata drept pedeapsa ca doriti rezilierea. dvs trebuia sa va interesati inainte sa semnati.
cautati sa nu mai platiti cand va vine factura si vedeti ce va urma, daca o sa va execute sau ce varianta vor opta.
puteti rezilia contractul exact in baza legii la care ati facut referire. cititi cu atentie contractul pe care il aveti cu operatorul de telefonie mobila. apoi ii notificati ca doriti rezilierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru rezilierea contractului?? AlinaLavinia AlinaLavinia Am aflat azi despre legea 161/2010 in care se prevede ca firma de telefonie..nu mai are dreptul sa mai perceapa taxa pentru rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila. petru71 petru71 am urmatoarea problema: am primit o somatie de plata(de la Zapp)cuprinzand:debit;penalitati intarziere;PENALITATI INCETARE CONTRACT INAINTE DE TERMEN(in suma ... (vezi toată discuția)
Problema reziliere contract telefonie mobila stefan2415 stefan2415 Buna seara. Am urmatoare problema: in Decembrie 2011 am facut abonament la telefonie mobila ca sa imi iau telefon pe durata minima de 2 ani. (dec 2013). In ... (vezi toată discuția)