avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca

am si eu o problema. sunt angajat la o firma cu contract de munca pe perioada determinata.acesta expira in luna decembrie 2010. Din decembrie 2009 si pana azi (25.07.2010) nu am semnat protectia muncii. Intrebarea mea este: pot cere anularea contractului de munca daca nu m-i s-a facut instructajul in munca si nu am semnat protectia muncii?
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 13:42, 25 Iulie 2010
Nu puteti cere anularea c.i.m., ci doar incetarea acestuia prin demisie sau cu acordul partilor.
si in cazul in care angajatorul nu doreste sa imi aprobe incetarea cu acordul partilor? ce se poate face?
Va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca dupa ccc anamariaholban anamariaholban Buna ziua, In decembrie fiul meu implineste 2 ani si implicit se incheie CCC. As dori sa inchei colaborarea cu fostul meu angajator nu prin demisie ci prin ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat un angajat să își dea demisia înainte de expirarea contractului? crysthynna crysthynna Bună ziua! As dori un răspuns pentru următoarea situaţie : o persoană care este in șomaj, îl suspenda si se angajează la un supermarket cu contract ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj rapidcristi rapidcristi Buna ziua, am fost in somaj in perioada decembrie 2009 - martie 2010. M-am angajat la o firma pe perioada nedeterminata. Firma se ocupa cu vanzari de diverse ... (vezi toată discuția)