In decembrie fiul meu implineste 2 ani si implicit se incheie CCC. As dori sa inchei colaborarea cu fostul meu angajator nu prin demisie ci prin incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti, as dori sa stiu daca as putea solicita plata concediului neefectuat in perioada 2009 - 2010, concediu pentru care nu am fost remunerata.
puteti solicita o astfel de incetare a contractului individual de munca insa tine si de administrator daca doreste sa o aprobe...
Concediu pe perioada in care erati in CCC nu puteti solicita, pe perioada anterioara, in conditiile in care nu vi s-a platit da...
Inainte de expirarea CCC depuneti la angajator o cerere de reluare a activitatii , precum si o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor ..ambele pot fi datate cu aceeasi zi...
Referitor la CO, potrivit art.146 alin.4 C.mun., CO neefectuat se compenseaza in bani la incetarea raportului de munca ... pentru 2009 sunteti la limita termenului de prescriptie , intrucat drepturile salariale se pot solicita in instanta cu cel mult 3 ani in urma.