Am si eu o intrebare legate de contestarea unui PV:
daca in PV scrie ca "din loc. Sa. de Padure s-a atasat coloanei oficiale pana in loc. Sovata", atunci contestatia unde trebuie sa depun? La care judecatorie? Si permisul de unde pot sa iau inapoi? De la care politie? Adica unde trebuie sa depun cererea alaturi de grefa ca sa-l primesc inapoi?
de la politia care v-a intocmit p/v ,scrie in procesul intocmit de agetul ..... de la politia ....., ce povestiti dvs este fapta ptr care va fost intocmit p/v, cititi cu atentie p/v
contestatia o depuneti la judecatoria unde este arondata localitatea de unde este agentul de circulatie
Eu am incercat de nenumarate ori sa citesc de pe PV si am si rugat altii sa incerce, dar nu se vede bine nici numele agentului constatator nici politia. :(
incercati cu un telefon la politia SOVATA si intrebati de seria si nr p/v daca nu reusiti sa aflati atunci eu va sfatuiesc s-a depuneti contestatia la judecatoria la care aveti dvs domiciliul si sa precizati in motivarea actiuni ca nu cunoasteti numele agentului si nici care este politia care a intocmit p/v
acum am observat ca ati scris localitatea sovata , atunci din cate stiu eu ,
judecatoriei din sangeorgiu de padure ii este arondat orasul sovata
Amenda radar
Harabagiuciprian
Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)