avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV

Buna ziua!

Am si eu o intrebare legate de contestarea unui PV:

daca in PV scrie ca "din loc. Sa. de Padure s-a atasat coloanei oficiale pana in loc. Sovata", atunci contestatia unde trebuie sa depun? La care judecatorie? Si permisul de unde pot sa iau inapoi? De la care politie? Adica unde trebuie sa depun cererea alaturi de grefa ca sa-l primesc inapoi?
Cel mai recent răspuns: ContSters157635 , utilizator 17:20, 25 Iulie 2010
de la politia care v-a intocmit p/v ,scrie in procesul intocmit de agetul ..... de la politia ....., ce povestiti dvs este fapta ptr care va fost intocmit p/v, cititi cu atentie p/v

contestatia o depuneti la judecatoria unde este arondata localitatea de unde este agentul de circulatie
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2010
ContSters157635, utilizator
Eu am incercat de nenumarate ori sa citesc de pe PV si am si rugat altii sa incerce, dar nu se vede bine nici numele agentului constatator nici politia. :(
In ce localitate vi s-a intocmit procesul verbal ?
Diana Ramona, Alte profesii
La rubrica localitate scrie : Sovata DN13A.
incercati cu un telefon la politia SOVATA si intrebati de seria si nr p/v daca nu reusiti sa aflati atunci eu va sfatuiesc s-a depuneti contestatia la judecatoria la care aveti dvs domiciliul si sa precizati in motivarea actiuni ca nu cunoasteti numele agentului si nici care este politia care a intocmit p/v

acum am observat ca ati scris localitatea sovata , atunci din cate stiu eu ,
judecatoriei din sangeorgiu de padure ii este arondat orasul sovata
ContSters157635, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de resedinta mimi000 mimi000 am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi ... (vezi toată discuția)