avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV

Buna ziua!

Am si eu o intrebare legate de contestarea unui PV:

daca in PV scrie ca "din loc. Sa. de Padure s-a atasat coloanei oficiale pana in loc. Sovata", atunci contestatia unde trebuie sa depun? La care judecatorie? Si permisul de unde pot sa iau inapoi? De la care politie? Adica unde trebuie sa depun cererea alaturi de grefa ca sa-l primesc inapoi?
Cel mai recent răspuns: ContSters157635 , utilizator 17:20, 25 Iulie 2010
Pot sa depun contestatie atunci aici la Miercurea-Ciuc daca precizez ca motiv ca nu se vede numele agentului constatator si nici politia?

Si daca se poate , atunci permisul cum imi iau inapoi dupa ce am depus contestatia?
Puteti depune contestatia si la Jdcatoria din Miercurea Ciuc. Insa , la primul termen de judecata instanta isi va declina competenta in favoarea instantei competente.
Indiferent unde depuneti plangerea, va trbui sa ridicati permisul de la IPJ de care apartine localitatea in care v-s fost ridicat in primele 15 zile, iar apoi el se trimite la IPJ unde aveti domiciliul.
Va multumesc! De aici ma descurc :)
Localitatea Sovata se afla in circumscriptia Judecatoriei Sighisoara . ;)
da, multumesc ptr informatie chiar nu am stiu si nici nu am verificat , culme eu chiar sunt de pe aici din apropiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de resedinta mimi000 mimi000 am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi ... (vezi toată discuția)