avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... protectia muncii - studii superioare tehnice
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

protectia muncii - studii superioare tehnice

Buna ziua, am si eu o intrebare, am terminat Politehnica Bucuresti - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii in 2007 si sunt Administrator la o firma de imobiliare. As dori sa stiu daca, avand studii superioare tehnice, pot face eu inspectia muncii. (sunt 3 angajati cu 2 ore, si un paznic cu 8 ore).
Multumesc si astept cu interes raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:52, 25 Iulie 2010
procmarci a scris:
Nu are nici o legatura serviciul intern de prevenire şi protecţie la o firma cu 4 angajati. De unde la nivelul de baza 80 de ore?.

Nu stiu la ce va referiti.
Nu citam din acelasi act normativ ?
La art.48, nivel de baza - 40 ore
La art.49, nivel mediu - 80 ore
La art.50, nivel superior - 80 ore + 180 ore
legalmgm a scris:

procmarci a scris:
Nu are nici o legatura serviciul intern de prevenire şi protecţie la o firma cu 4 angajati. De unde la nivelul de baza 80 de ore?.

Nu stiu la ce va referiti.
Nu citam din acelasi act normativ ?
La art.48, nivel de baza - 40 ore
La art.49, nivel mediu - 80 ore
La art.50, nivel superior - 80 ore + 180 ore

Aveti perfecta dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil protectia muncii claudia_cristina claudia_cristina Buna, Va rog sa ma ajutati cu doua informatii: 1. e obligatoriu ca intr-o firma persoana care se ocupa de protectia muncii sa fie angajata la acea firma, ... (vezi toată discuția)
Curs obligatoriu ssm jacquelline jacquelline Buna ziua! As dori sa stiu daca pentru postul de responsabil SSM, cursul de gestionare a substantelor periculoase face parte din categoria cursurilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru a ocupa un post pe studii superioare intr-un ... Gabrielagr Gabrielagr Buna ziua! Pentru a ocupa un post pe studii superioare intr-un serviciu intern de prevenire si protectie in cadrul unei institutii publice, iti trebuie ... (vezi toată discuția)