avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara,
As dori sa fiu informat daca pot intra in posesia mostenirii in cazul urmator - fratele bunicii mele a detinut teren cu vegetatie forestiera ( nu am reusit sa fac dovada de filiatie intre acestia ) si am primit tabelul cu persoanele respinse la sfarsitul anului 2009. Intre timp am reusit sa obtin un act mai vechi prin care pot demonstra ca cei doi au fost frati.Conform legilor in vigoare nimeni nu a mai depus cerere pentru dobandirea mostenirii prezentate
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:45, 25 Iulie 2010
Daca va referiti la dobandirea in temeiul legilor fondului funciar, formulati
contestatie in temeiul art. 53 din lg.18 impotriva hotararii prin care
vi s-a respins cererea initiala si depuneti noul act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe padure elevan elevan care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a intra in posesia unei padurii care a apartinut strabunicilor mei pentru care nu am decat un act facut de ... (vezi toată discuția)
Mostenire si revendicare taniaa taniaa buna ziua, ma aflu intr-o sitoatie foarte complexa si daca puteti sa ma ajutati ca cateva sfaturi: strabunica mea a murit dandu-i nastere bunicii mele, ea ... (vezi toată discuția)
Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)