avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Indemnizatie crestere copil

Exista posibilitatea sa beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil avand in vedere ca nu am cotizate decat 5 luni? Situatia sta in felul urmator: urmeaza sa nasc in luna ianuarie, dar m-am reangajat d-abia la sfarsitul lunii martie a.c.(cu contract pe perioada determinata de 3 luni si apoi mi-au mai prelungit cu 2 luni - motivul invocat: pentru siguranta firmei, dar adevaratul motiv fiind faptul ca sunt insarcinata). La sfarsitul lunii august mi se va incheia contractul. Intrebarea mea: avand in vedere ca nu am fost angajata in lunile ian-martie a.c. este posibil sa platesc retroactiv CAS pentru aceste luni si apoi pt lunile sept, oct, noi, dec,? Sper ca am fost destul de explicita si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:04, 26 Iulie 2010
Nu cred, dar ca sa fii sigura intreaba la institutia la care ar trebui sa depui actele pentru indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Eu. raluca@ Eu. raluca@ Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti gravide chiqitita chiqitita Buna ziua, Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste drepturile banesti ale femeilor insarcinate, mai exact, cum e cu acea indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? ella_camy ella_camy Buna seara, incerc sa aflu daca in situatia in care ma afu voi putea beneficia de indemnizatiaa pt cresterea copilului, insa din pacate nu reusesc sa inteleg ... (vezi toată discuția)