avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie falsa

Daca ai declarat un nume fals in spital si ai fugit...si este vorba si despre un copil abandonat...ce se intampla...as vrea sa stiu cat mai multe ,deoarece as vrea sa ajut o persoana care are aceste probleme!imi puteti oferii mai multe detalii va rog
Cel mai recent răspuns: MAlexandra , utilizator 20:28, 1 August 2010
fals in decalaratii oficiale, abandon de familie etc mai multe infractiuni .sa se duca la politie cat mai curand ca cu cat sta ascunsa cu atat e mai rau
Permiteti sa va dau si eu un sfat. Sa duca sa-si ia copilul indiferent de urmari.
Pai si care credeti ca va fi pedeapsa ?
Daca fapta s-a intamplat de curand si copilul inca se mai afla in spital, iar personalul spitalului nu a anuntat organele competente in acest caz, se poate reglemeta usor situatia prin luarea copilului. Daca copilul a fost incredintat organelor competente, s-au intocmit documente etc. va dura mai mult pana sa-si ia copilul. Depinde foarte mult in ce stadiu se afla procedurile de incredintare a copilului organelor competente. Puteti sa-mi dati mai multe amanunte? In special la perioada care a trecut de la nastere. In general nu se pedepsesc cazurile in care copilul este luat de mama si aceasta are mijloace sa-l intretina.
Am inteles ca fapta s-a comis acum 9 luni si politia acum au identificat-o!copilul este la un asistent maternal!Problema este ca mama nu are cum sa isi ia copilul din cauza problemelor financiare!pedeapsa poate fi data cu suspendare?

Alte discuții în legătură

Incredintare minor catre mama titan titan Buna ziua, Din urma unei precedente casatorii,a rezultat o fetita,acum in varsta de 12 ani.In urma unei hotarari judecatoresti din 2001,aceasta mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)
"impartirea" copilului MirelaNiculai MirelaNiculai Intrebarea asta e din partea unui prieten. Stuatia este urmatoarea: el a facut un copil cu o duduie. Nu sunt casatoriti dar copilul este recunoscut de el. Cand ... (vezi toată discuția)